Webdesign  

De beste manier om jezelf te laten zien is natuurlijk door middel van een mooie website die uitstraalt wat jij te bieden hebt.

1 plus 1 = 3

Sinds november werk ik samen met webdesigner Bart van den Bosch. Bart is als geen ander in staat om in een handomdraai een mooie betaalbare website te ontwerpen die aan alle eisen van vandaag voldoet en customized is naar jouw smaak. Samen met Bart bespreek je de ideeën voor je site, en ik help je indien gewenst met je teksten, foto's en de look and feel van je website.

Makkelijk zelf aan te passen

Bart ontwerpt de site in WordPress zodat je ook gemakkelijk zelf aanpassingen kunt maken. Als je geen tijd hebt om zelf aan je website te werken kun je ook een nazorg pakket kiezen, waarbij wij zorgen dat jouw content geplaatst wordt op het moment dat jij dat wil.

SEO & Online groei

Bart is naast een hele goede designer ook specialist op het gebied van SEO en marketing. Hij zorgt ervoor dat je website extra goed vindbaar is in Google en dat je klanten je makkelijker weten te vinden. Eventueel kun je naast een basis website ook diverse extra's bestellen, zoals hosting, webondersteuning en een groeitraject waarbij je praktische markting en personal branding adviezen krijgt.

Inspiratie

Op de site van Bosch Webdesign zie je een aantal voorbeelden van sites die door Bart ontworpen zijn, maar de mogelijkheden zijn oneindig.

Wil je ook een kekke betaalbare website?

Neem dan even contact op met mij of Bart van den Bosch.