Social media & content 

Koffie

“Ik Tweet, dus ik besta”

Social Media, je moet er wat mee. Maar wat?

Social Media zijn niet meer uit het dagelijks leven weg te denken, maar sommige ondernemers vinden het toch nog spannend om zichzelf actief online te profileren. Zichtbaar en vindbaar worden vereist een klein beetje verstand van zaken en een boel moed.

Ben jij stiekem ook een beetje bang om je in de social media jungle te begeven? Wij halen de Grizzly beren van jouw pad en maken er Teddy's van 

Samen maken we een social media marketing plan waarmee jij gericht aan de slag kan om (beter) zichtbaar te worden op social media, zodat jouw ideale klanten jou beter kunnen vinden.

Leer welke tone of voice je gebruikt voor welk social media kanaal.

Leer hoe je social media voor jouw bedrijf kunt gebruiken op een manier die bij jou past.

Social Media groot aanpakken?

Samen met Martijn Holtes werk ik samen onder het label MountainPeaks. Wij helpen MKB-bedrijven met het ontwikkelen van een strategie, denken mee over content creatie, en nemen indien gewenst de uitvoering van de strategie uit handen. Jij produceert samen met ons content en wij posten het. Wil je meer weten over dit abonnement? Check de website van MountainPeaks.

"Cateleine is een deskundige in haar vakgebied.Van vele ontwikkelingen in de sociale media is ze op de hoogte. Vooral haar onafhankelijke en authentieke aanpak spreekt me zeer aan. Echt een sparringspartner!"
Frank Overgoor


"MountainPeaks, in de vorm van Martijn en Cat, zijn uitstekend in staat via social media de markt te bespelen door voortdurend aandacht om een merk heen te creëren. Ze weten als geen ander hoe je de klant in ‘zijn Journey’ kunt begeleiden in de vorm van blogs, posts, podcasts en call to actions. Hun enorme enthousiasme, positiviteit en professionele instelling helpen daar zeker bij. Met hen in zee gaan is een garantie voor meer naamsbekendheid en een hogere conversie".
Eugenie en Victor Mion, One Minute Coaching