Social media & content 

Koffie

“Ik Tweet, dus ik besta”

Social Media, je moet er wat mee. Maar wat?

Social Media zijn niet meer uit het dagelijks leven weg te denken, maar sommige mensen vinden het toch nog spannend om zichzelf actief online te profileren. Zichtbaar en vindbaar worden vereist een klein beetje verstand van zaken en een boel moed.

Ben jij ook een beetje bang om je in de social media jungle te begeven? Wij halen de Grizzly beren van jouw pad en maken er Teddy's van 

Samen maken we een social media marketing plan waarmee jij gericht aan de slag kan om (beter) zichtbaar te worden op social media, zodat jouw ideale klanten jou beter kunnen vinden.

Leer welke tone of voice je gebruikt voor welk social media kanaal.

Leer hoe je social media voor jouw bedrijf kunt gebruiken op een manier die bij jou past.

Social Media groot aanpakken?

Neem dan een abonnement via Social Content Company. Wij maken samen een strategie, helpen je met het creeeren van content, en nemen de uitvoering van de strategie uit handen. Jij produceert samen met ons content en wij posten het. Wil je meer weten over dit abonnement? Check de website van Social Content Company.

"Cateleine is een deskundige in haar vakgebied.Van vele ontwikkelingen in de sociale media is ze op de hoogte. Vooral haar onafhankelijke en authentieke aanpak spreekt me zeer aan. Echt een sparringspartner!"
Frank Overgoor