Projecten

IMG_7248

 

Tekstschrijven

In opdracht van een internationaal advocatenkantoor schreef ik teksten voor hun nieuwe website.  

Voor (omgekeerde osmose) waterinstallaties specialist Splendid Water Systems schreef ik teksten voor hun nieuwe website, die ik samen met Bart van den Bosch van Bosch Webdesign ontwierp. 

Ook voor het wetenschappelijk researchbureau Westenberg Research en voor transitiecoach Annemarie van der Toorn van Green Velvet schreef ik teksten. De websites maakte ik samen met Bart van den Bosch. 

In opdracht van de Stichting Lezen en Schrijven schreef ik een blog voor De Rijke Meisjes over De Week van het Analfabetisme. 

Voor Zonnepaneelwijzer, de vergelijkings- en advies site over zonnepanelen keek ik kritisch naar de teksten en adviseer ik over online zichtbaarheid. Deze site wordt jaarlijks door 60.000 mensen bezocht. 

De teksten die ik schreef voor Gites Le Lancelot zijn inmiddels in het Engels en Frans vertaald en de website die Bart en ik een volledige make-over gaven is online.  


Social media management en online groei 

Peter Boers van Flower Tours Holland wilde graag beter zichtbaar worden online. Ik bedenk en plaats wekelijks nieuwe statusupdates op social media en denk mee over zijn social content. 

Wil jij ook je social media laten managen door een specialist? Kijk dan hier wat ik voor je kan doen.  


Social Content 

Samen met social media en social selling specialist, spreker en trainer Martijn Holtes heb ik de Social Content Company overgenomen. Bedrijven en ondernemers kunnen bij ons terecht voor een complete social media en content strategie en hulp bij het schrijven van blogs.

Wij voeren de content strategie tot in de puntjes uit, zodat onze klanten beter online zichtbaar zijn en meer impact hebben.  


Personal branding, profielfoto's en social media advies

Voor Nabij Uitvaarten en Marion van Doorm maakte ik profielfoto's en foto's voor de website. Ook dacht ik mee over de AdWords campagne, de brochure en bedacht ik de social media strategie. 

Voor Fysioteam Nieuwmarkt en Nanna de Waele maakte ik profielfoto's, foto's voor de website, webteksten, pas ik de website aan en geef ik social media/personal branding advies.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de branding, de fotografie en de Engelse teksten op de website van Personal Amsterdam Tours van Peter Dohmen. 

 

Webdesign

Met Bart van den Bosch van Bosch Webdesign werkte ik het afgelopen jaar aan diverse websites. Onder andere voor:

Mindfulness en coaching,
Van Engelen Mediation
Van Boom advocaten,
Gites Le Lancelot,
Greenvelvet,
Splendid Watersystems,
Zonnepaneelwijzer,
Cat Colnot.com 
en de online community De Rijke Meisjes

 
Profielfoto's

In mijn portfolio vind je de profielfoto's die ik in opdracht maakte.

Fotografie

Voor Steven Arnold maakte ik de foto voor de verhuiskaart van Pharos Advocaten.

Redactie blogs en e-books

Ik redigeer regelmatig blogs en e-books. 

Spreker, coach en schrijver Sebastiaan Herkemij hielp ik met zijn teksten. 

Ook voor andere opdrachtgevers schreef ik blogs, teksten en bekeek ik de teksten op hun website kritisch. 

Boekediting 

De historische roman Twee levens, een liefde van Barbara van Benthem Jutting, die ik geedit heb, is afgelopen juni uitgekomen. Het is een prachtig liefdesverhaal vermengd met historische feiten over Nederland in 1900. 


Geluk in 8 koppen thee
van Irene van Gent, een praktisch boek over het 8-voudige pad van yoga, is inmiddels in de boekhandel en online verkrijgbaar.  

Daarnaast adviseerde ik Jeroen Komen over zijn boek Ik kan vliegen over zijn vliegreizen in Europa met zijn eigen vliegtuig. 

Samen met een aantal andere redacteuren heb ik meegewerkt aan het boek Pluk je Momenten van Janne Willems

Het Handboek voor Wereldburgers van Esther Jacobs, waarvan ik editor van was, is inmiddels al wereldberoemd en heeft een Engelstalige opvolger gekregen.

Ben jij bezig met het schrijven van een boek en heb je een kritische editor nodig om je verhaal structuur te geven? Laat het me weten!