'rijk' meisje

Multidisciplinair

Ik ben een Amsterdamse die van fotografie, bloggen, social media en mensen houdt. Ik heb me toegelegd op personal branding, content creatie en social media.

Mijn alias is Chicarica, wat in het Spaans "rijk meisje" betekent. Ik voel mij namelijk een rijk en gezegend meisje. Niet in de zin van geld, maar in de zin van het geluk dat ik in de kleine dingen ervaar, en in het leven waar ik van geniet. Het feit dat ik al 12 jaar met chronische leukemie leef heeft me vooral geleerd dat ik de dag wil plukken en wil doen waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. En dat doe ik met volle overgave en dat wil ik ook mijn klanten en met wie ik werk meegeven.

Als je doet wat bij je past en je jezelf durft te laten zien, komt het leuke werk vanzelf

Ik wil je laten zien wat mij rijk maakt en wat jou misschien ook rijk kan maken. Ik wil je laten zien hoe mooi je bent, hoe mooi de wereld is, en hoe mooi jouw verhaal is.

In dit interview met Angèle Bakker vertel ik wat ik doe en waarom ik dat doe.

Wat doe ik voor jou?

Ik help jou en/of je bedrijf zichtbaar te worden.

  • Door jou en jouw verhaal goed uit de verf laten komen. Op een manier die bij jou past en die werkt! Zodat je meer toffe klanten krijgt en opdrachten of werk waar je blij van wordt. Ik doe dat voor bedrijven en particulieren.
  • Door het maken van een profielfoto die uitstraalt wie je bent.
  • Door het schrijven van teksten voor jouw website, nieuwsbrief of brochure. Teksten waarmee jij je verhaal wilt vertellen. We kijken naar wat wil precies wilt vertellen en hoe je dat kunt doen.
  • Door het editen en redigeren van (web)teksten (of e-books, boeken, LinkedIn profielen, blogs). Ik zorg dat wat jij wilt vertellen zo goed mogelijk uit de verf komt.
  • Door het meedenken over manieren waarop jij jezelf en jouw verhaal het beste kunt uiten via social media (personal branding). Hoe komt wat jij te bieden hebt het beste bij jouw doelgroep terecht? Welke tools en welke kanalen passen bij jou en hoe zet je ze in?

Ik ben een multipotentialite: Mijn kracht ligt in het combineren van al mijn kennis en ervaring om een zo helder mogelijk verhaal en beeld neer te zetten.


Wat maakt mij rijk? 

Waarom doe ik wat ik doe? Wat is mijn 'why'? Op mijn blogcommunity De Rijke Meisjes vertel ik over wat mij rijk maakt.

 

Kan iets voor jou doen?

Wil je ook doen wat jou rijk maakt?

Wil je leukere en betere klanten?