Profielfoto's voor social media

"Capture the good things"

Jezelf laten zien betekent dat je op de foto moet!

De meeste mensen vinden dat best wel eng. Maar als ze een fotoshoot met mij doen.

Tijdens de fotoshoot praten we over jou, over wat jou blij maakt, je baan of je bedrijf, je toekomstplannen en dromen. Door te praten over wat je gaaf vindt, gaan je ogen stralen en je zult blij verrast zijn hoe goed je op de foto komt te staan. Bovendien zul je je op je gemak voelen en veel meer jezelf durven laten zien.

Na de fotoshoot kan ik jou dankzij jouw verhaal helpen met je personal branding zodat de wereld ook kan zien hoe leuk jij bent.

Waar moet een goede profielfoto eigenlijk aan voldoen, vroeg Cilla Schot van ZZP Servicedesk mij. Lees het interview hier.

Cateleine stelt je op je gemak, geeft je oprechte aandacht en neemt alle tijd voor je. Met deze aanpak maakt zij mooie portretfoto’s waarop je staat zoals je bent. Ik beveel haar van harte aan voor professionele en zakelijke portretfotografie. Bovendien is zij een bijzonder, pro-actief en gepassioneerd mens met wie het prettig is om mee samen te werken.

Lin Yuen 

 

"Cateleine Colnot heeft prachtige profielfoto's voor mij gemaakt: de 'likes' op Facebook stroomden binnen! Daarbij was het ook nog eens een groot plezier om met haar te werken. Dat is aan de foto's af te zien! Ze koos een originele, creatieve locatie en zorgde ervoor dat ik me daar volkomen op mijn gemak voelde. Zij heeft me bovendien erg goed geholpen door mee te denken met mijn plannen en projecten en feedback te geven op mijn social-media-profielen, zowel die van mij persoonlijk als die van mijn bedrijf. Ik kan de veelzijdige Cateleine van harte aanbevelen, onder meer als fotograaf en sparring partner sociale media".

Barbara Wessel 


"Zojuist met veel plezier naar de mooie foto reportage van het Get Social event van 24 september jl. gekeken. Een compleet beeld van de gehele dag. Top!"

Inge Timmers

"Met veel plezier heb ik met Cat samengewerkt. Cat heeft zakelijke portretfoto’s van mij gemaakt. Haar professionele aanpak heeft mij een prachtige collectie foto’s opgeleverd. Cat is een uitstekende fotograaf die hoog kwaliteit werk levert. Ik heb enorm genoten van haar karakter en professionaliteit. Ik ben heel blij met de foto’s die zij gemaakt had. Dit was de tweede keer dat zij mij aan een serie foto’s heeft geholpen. Ik zou Cat zeker aanbevelen."

Yvonne Sindorf

"Cateleine maakt prachtige foto's, dat is een feit. Zij heeft mij gefotografeerd voor mijn profiel op LinkedIn. Ze weet duidelijk wat ze doet, heeft originele ideeën en doet er alles aan om het beste uit je te halen. Dat is een waar talent! Cateleine biedt je vervolgens een scala aan verschillende foto's en adviseert over welke foto het meest geschikt is voor welk doel. Daarnaast is Cateleine een bijzonder prettige gesprekspartner en door haar authentieke visie op de dingen een echte inspiratiebron."

Tjarda de Wilde

"Cat is een bevlogen en toegewijde fotografe, die voor een optimaal resultaat gaat. Ik heb buitengewoon prettig met haar samengewerkt en ben zeer tevreden met het resultaat."

Arjen Raat

"Ik ken Cat al erg lang en ben onder de indruk van haar kwaliteiten als fotograaf. Cat heeft van mij prachtige portretfoto's gemaakt, maar ook haar andere foto's zijn vaak erg origineel. Cat is verder een heel fijn mens. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!"

Ruby Nefkens