Client love -
wat vinden mijn klanten? 

Het is supergaaf als je zelf gecreëerde droombaan niet alleen jou maar ook een boel andere mensen blij maakt. Samen bedenken hoe je jezelf beter zichtbaar en vindbaar maakt voor jouw ideale klant. Dat vind ik zo geweldig om te doen. 

Annemarie van der Toorn

Begeleider van transities | Trainer | Lean | Servant Leadership | Management Drives

Als je zoekt naar iemand die zowel prachtige foto’s maakt als een vlotte pen heeft, dan ben je bij Cateleine aan het juiste adres.
Met een opgewekt humeur en een aangename relativerende humor, zorgt Cateleine ervoor dat je ontspannen voor de camera staat. Ze heeft de gave om je op je gemak te stellen en maakt daardoor precies de juiste foto.
Daarnaast heeft ze schrijftalent, een kritische blik en geeft ze je de nodige duwtjes in de juiste richting, om je website teksten of boek optimaal tot zijn recht te laten komen. Zonder haar professionele inbreng was mijn website niet zo prachtig geworden!

Yvonne Sindorf

Juridisch secretaresse bij Valegis Advocaten

Met veel plezier heb ik met Cat samengewerkt. Cat heeft zakelijke portretfoto’s van mij gemaakt. Haar professionele aanpak heeft mij een prachtige collectie foto’s opgeleverd. Cat is een uitstekende fotograaf die hoog kwaliteit werk levert. Ik heb enorm genoten van haar karakter en professionaliteit. Ik ben heel blij met de foto’s die zij gemaakt had. Dit was de tweede keer dat zij mij aan een serie foto’s heeft geholpen. Ik zou Cat zeker aanbevelen.

Mirjam R.M. Westenberg
Owner Westenberg Research / Research consultant / Lecturer methods, statistics, philosophy of science

"Cat zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera!"

Bart van den Bosch
Energieadviseur | webdesigner | internet ondernemer

"Cat heeft me uitstekend geholpen om meer zichtbaar te zijn met mijn bedrijf. Sinds twee jaar heb ik Bosch Webdesign. Daarnaast heb ik al een langere tijd een bedrijf voor energieadvies. Mensen waren nog minder bekend dat ik ook webdesign deed."

"Cat heeft me geholpen om Bosch Webdesign beter te promoten. Ze nam ruim de tijd om een mooie en sprekende profielfoto te maken. Ze heeft me geholpen om mijn website te verbeteren en mijn verhaal goed te vertellen. Ik krijg de laatste tijd opeens veel meer klanten en de hulp van Cat heeft daar zeker iets mee te maken."

Kirsten Nelis
Stress management & burn-out specialist bij Kirsten Nelis - training & coaching

"Cat heeft alweer een tijdje geleden een fotoshoot met mij gedaan. Een erg leuke middag waarbij ik me eigenlijk heel ontspannen voelde voor de lens. Door haar aanpak had ik bijna niet door dat Cat foto's maakte. Het resultaat was (mede) daardoor erg goed! Kortom one happy customer!"

Irene van Gent
Writer, inspirator, public speaker, connector. Live the life your are supposed to live (www.irenevangent.nl)

"Cat is mijn editor geweest bij het maken van mijn tweede boek, Geluk in 8 koppen thee. Ik heb Cat ervaren als een gepassioneerde editor die echt mee denkt over het creëren van het beste boek. Ze is kritisch en geeft duidelijke feedback en heeft daarnaast een passie om het boek ook echt goed in de markt te zetten. Ik heb de samenwerking met Cat als heel plezierig ervaren. Vooral het onderlinge overleg en het leren van hoe het proces van het uitgeven van een boek werkt was erg prettig! "

Cindy Ritmeester
Mindfulness Coach voor Vrouwelijke Professionals - Schrijver - Spreker (www.naturalsoul.nl)

"Cateleine komt met creatieve en verfrissende ideeën! Zowel voor mijn personal branding als marketing wist ze elke keer de essentie van mijn boodschap samen te vatten. Ook gaf ze praktische tips die mij enorm inspireerden om nieuwe stappen vooruit te zetten en mezelf te laten zien als ondernemer."

Tjarda de Wilde
Corporate Legal Counsel bij VIVAT Verzekeringen

"Cateleine maakt prachtige foto's, dat is een feit. Zij heeft mij gefotografeerd voor mijn profiel op LinkedIn. Ze weet duidelijk wat ze doet, heeft originele ideeën en doet er alles aan om het beste uit je te halen. Dat is een waar talent! Cateleine biedt je vervolgens een scala aan verschillende foto's en adviseert over welke foto het meest geschikt is voor welk doel. Daarnaast is Cateleine een bijzonder prettige gesprekspartner en door haar authentieke visie op de dingen een echte inspiratiebron."

Marion van Doorm
Uitvaartbegeleider bij Nabij Uitvaarten (www.nabijuitvaarten.nl)

"Cateleine heeft prachtige profielfoto's gemaakt maar ook sfeervolle foto's van onder meer natuurbegraafplaats Den en Rust. Met humor weet ze je gerust te stellen wat voor een ontspannen beeld zorgt. Haar oog voor detail komt vooral tot uitdrukking in de natuurfoto's.
Met veel plezier heb ik samen met Cateleine aan dit project gewerkt en ik ben heel blij en trots op het resultaat van mijn website. Het heeft mede door haar foto's de juiste sfeer gekregen. Ik beveel Cateleine van harte aan."


Ruby Nefkens
Experienced lawyer | Legal advice, IP & ICT, international contracts | competition law | design protection (www.vandersteenhoven.nl)

"Ik ken Cat al erg lang en ben onder de indruk van haar kwaliteiten als fotograaf. Cat heeft van mij prachtige portretfoto's gemaakt, maar ook haar andere foto's zijn vaak erg origineel. Cat is verder een heel fijn mens. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!"


Josien Zeilstra
Office manager en Juridische secretaresse 

"Door Cateleine voelde ik mij zo op mijn gemak dat ik bijna niet eens door had dat er foto's van mij werden genomen. Het eindresultaat was verbluffend. Ik was super tevreden over de foto's en heb na die eerste keer nog meerdere malen een fotoshoot bij Cateleine gedaan. Ik vind het elke keer leuker worden. Cateleine is een goede, professionele fotograaf die goede aanwijzingen geeft, zorgt dat ik mij op mijn gemak voel en het allerbelangrijkste is dat het eindresultaat super mooi is."


Arjen Raat

Director Legal bij Unsworth & Associates
(www.unsworth-associates.com)

"Cat is een bevlogen en toegewijde fotografe, die voor een optimaal resultaat gaat. Ik heb buitengewoon prettig met haar samengewerkt en ben zeer tevreden met het resultaat."


B.L. (Lin) Yuen

Associate Corporate Law and International Commercial Contracts 

"Cateleine stelt je op je gemak, geeft je oprechte aandacht en neemt alle tijd voor je. Met deze aanpak maakt zij mooie portretfoto’s waarop je staat zoals je bent. Ik beveel haar van harte aan voor professionele en zakelijke portretfotografie. Bovendien is zij een bijzonder, pro-actief en gepassioneerd mens met wie het prettig is om mee samen te werken."

Paula Duijvekam
Secretaresse 

"Cateleine heeft prachtige foto's van mij gemaakt op een professionele, maar ook ontspannen wijze. Ik voelde mij zeer op mijn gemak, waardoor ik precies zoals ik ben op de foto sta. Ik kreeg veel leuke en positieve reacties op mijn profielfoto. Ik beveel Cateleine van harte aan."

Sabine de Groot
Eigenaar Fijn Zwanger (www.fijnzwanger.nl)

"Cat is een geweldige schrijver.
Ze heeft mijn webteksten nagekeken en aangevuld waar nodig zodat het mooier en gezelliger te lezen was.
Mijn website is nog in de maak maar is bijna klaar.
Ik kan haar van harte aanbevelen voor al je opdrachten."

Frank Overgoor
Samen met u een inzichtelijke
administratie en belastingaangifte (www.zegmaarfrank.nl

Frank en ik hebben gesparred over hoe hij zich als accountant via social media kan profileren. Ik gaf hem een boel bruikbare tips en ik hielp hem met zijn webteksten.

"Cateleine is een deskundige in haar vakgebied.Van vele ontwikkelingen in de sociale media is ze op de hoogte. Vooral haar onafhankelijke en authentieke aanpak spreekt me zeer aan. Echt een sparringpartner!"

Margreet Grooteman
Secretaresse bij Van der Steenhoven Advocaten

Margreet en haar tweelingzus wilden graag een serie mooie foto's van zichzelf en elkaar. We hebben een paar uur in het Twiske gefotografeerd, waarbij ze niet te beroerd waren om het water in te springen en moeilijke poses aan te nemen. Het was een super gezellige middag, waarbij we vooral ook veel gelachen hebben.

"Cateleine heeft onlangs een fotoshoot gemaakt van mijn zus en mij en het resultaat was heel mooi. De foto's waren zo goed gelukt, omdat Cateleine heel professioneel werkt. Zij let goed op de lichtval, de houding, etc. om een zo goed mogelijk resultaat te leveren. Ook had zij leuke ideeën, waardoor er een paar hele leuke, spontane foto's tussen zitten. Als iemand een goede (portret)fotograaf zoekt, kan ik haar zeer aanbevelen!"


Esther Jacobs

The NO EXCUSES lady... Author, motivational speaker and communications expert (www.estherjacobs.info)

Ik hielp Esther bij het editen van haar Handboek voor Wereldburgers. Het is heerlijk om met haar te werken, hoewel we wel tegen een boel krappe deadlines aanliepen. En alles via de mail en telefoon, want Esther is een digitale nomade die overal en nergens werkt en woont.

"Cat is een bevlogen en betrokken persoon. Het maakt niet uit waar je haar voor inhuurt, ze zet zich meer dan 100% in. Ze hielp mij met het (in zeer korte tijd) editten van mijn boek. Ze lette zowel op taal, zinsopbouw als ook op de structuur van het hele boek, dubbelingen, onduidelijkheden en gaf algemene feedback. Maar ze kan zoveel meer! Cat is creatief, leuk en veelzijdig. Een aanrader!"


Peter Dohmen
 

Your personal tour guide in Amsterdam!!!!!
(www.personalamsterdamtours.com)

Met Peter spar ik regelmatig over zijn bedrijf, over de website en hoe klanten hem moeten vinden. Een bedrijf opstarten is best een struggle, maar het harde werken begint haar vruchten af te werpen. Onze sparringsessies combineren we meestal met een tour door de stad om weer wat nieuwe plekken te ontdekken en er ontstaan regelmatig mooie plannen.

"Cateleine is brilliant. She is my social media advisor and she knows it all. I love our sparring sessions and I think my business could not survive without her help. She is also my photographer and shoots magnificent pictures. I would recommend her highly!"


Henk van Leuwen

Adviseur Bedrijfsvoering, Organisatie Adviseur, Lean Coach/ Trainer, Accountmanager, Consultant, Verandermanager.

Henk was op zoek naar een baan en wilde graag een paar goede profielfoto's en een LinkedIn profiel dat beter aansloot bij wat hij wil. We maakten zowel zakelijke foto's (in pak) als meer casual foto's.

"Toevallig kwam ik in contact met Cateleine op een besloten feestje. Zij vertelde me dat ze profielfoto's maakt en social media advies geeft. We spraken af om een fotosessie te doen, omdat ik nieuwe foto's voor social media kon gebruiken. Over de foto's ben ik erg tevreden. Ze hebben net dat stukje meer. Mijn ogen komen goed tot leven en mijn gezicht straalt. Dat komt omdat ik mij tijdens de fotoshoot goed op mijn gemak voelde bij Cateleine. Dus als je goede foto's wilt en advies over hoe je jezelf het beste kunt profileren op social media, dan kan ik Cateleine van harte aanbevelen".


Simone Juffermans

Projectspecialist at FCB

Simone was hard op zoek naar een baan en vroeg mijn hulp bij haar sollicitatiebrieven en het updaten van haar LinkedIn profiel. Daarvoor had ze ook een mooie foto nodig, die we op een gezellige middag in het Westerpark maakten. Inmiddels heeft Simone gelukkig een baan gevonden. Top!

"Cateleine heeft profielfoto's van me gemaakt in het Westerpark. Ze is in staat om je snel op je gemak te laten voelen, stelt intelligente vragen, denkt met je mee en heeft ook nog gevoel voor humor! Ik heb bewondering voor de manier waarop ze in het leven staat. Aarzel niet, laat haar foto's van je maken, je zal er geen spijt van krijgen!"


Saskia van den Bor

Tekstschrijver, beschikbaar voor (web)teksten I (eind)redactie I posts voor social media I interviews I persberichten

Met Saskia had ik een fotoshoot in het Amsterdamse bos. Ze wilde graag een serie nieuwe foto's voor haar social media profielen en vooral voor LinkedIn, omdat ze op zoek was naar een baan. Inmiddels is ze haar eigen bedrijf gestart en ik hoop dat ik haar daarin heb kunnen inspireren.

"Met veel enthousiasme en in een prettige sfeer heeft Cateleine Colnot foto's van me gemaakt in 't Amsterdamse Bos, terwijl we ook een heel boeiend gesprek hadden over social media, activiteiten waar je energie van krijgt en de balans zoeken. Dankzij haar creatieve kijk en spontane eerlijkheid vind ik haar ook een heel stimulerende en interessante gesprekspartner".

Barbara Wessel
Cursusleider bij Moving through Music
(www.movingthroughmusic.nl

Met Barbara deed ik een fotoshoot op de NDSM werf, waar het nogal hard waaide die dag. We spraken ook over haar mooie missie om meer mensen met muziek in aanraking te laten komen. Ik heb met haar meegedacht over haar profilering.

"Cateleine Colnot heeft prachtige profielfoto's voor mij gemaakt: de 'likes' op Facebook stroomden binnen! Daarbij was het ook nog eens een groot plezier om met haar te werken. Dat is aan de foto's af te zien! Ze koos een originele, creatieve locatie en zorgde ervoor dat ik me daar volkomen op mijn gemak voelde. Zij heeft me bovendien erg goed geholpen door mee te denken met mijn plannen en projecten en feedback te geven op mijn social-media-profielen, zowel die van mij persoonlijk als die van mijn bedrijf.

Ik kan de veelzijdige Cateleine van harte aanbevelen, onder meer als fotograaf en sparring partner sociale media".

Maarten Poerink
Legal counsel / senior juridisch consultant USG Legal Professionals

Maarten was mijn baas bij Van der Steenhoven advocaten, waar ik 14 jaar als secretaresse werkte. Maarten en ik werkten super samen. En de gesprekken over fotografie en reizen mis ik nog steeds.

"Bij Van der Steenhoven advocaten hebben Cateleine en ik ruim 6,5 jaar samen gewerkt. Cateleine is een zeer prettig persoon om mee samen te werken: Naast de vereisten voor een goede secretaresse viel mij met name op dat ze zeer klantvriendelijk is (een goede band had met veel cliënten) en met je en het bedrijf/organisatie meedenkt (o.a. out of the box). Daarnaast werkt het aanstekelijk hoe ze over haar passies - fotografie, social media en reizen - spreekt".


Steven Arnold

Vastgoedrecht / Huurrecht advocaat, mediator, partner bij PHAROS advocaten® (www.pharosadvocaten.nl

Sinds ik bij Van der Steenhoven advocaten begon werkte ik voor (of beter gezegd met) Steven. Steven is mijn tegenpool, de rust zelve en dat werkte perfect. Hij had veel vertrouwen in mij en liet mij heel vrij in het bepalen van hoe ik mijn werkzaamheden aanpakte. Dat heb ik altijd enorm gewaardeerd. Ik ben heel trots dat ik de foto van zijn nieuwe kantoor en zijn profielfoto voor de website mocht maken.

"Meer dan 10 jaar heeft Cateleine als secretaresse met mij samengewerkt bij Van der Steenhoven advocaten. Wij vormden een uitstekend team. Cateleine blinkt uit in het meedenken en het uit handen nemen van werkzaamheden. Zij is bijzonder klantvriendelijk, en regelde van alles om mijn praktijk soepel te organiseren. Daarbij formuleert Cateleine helder en is zij creatief. Dat laatste blijkt ook uit haar passie voor fotografie. Voor de verhuiskaart van mijn nieuwe kantoor heeft zij de zeer fraaie foto verzorgd."


Tamara Meiling - Verbruggen

Interim HR Manager at Van der Steenhoven Advocaten

"Ik ken Cateleine als juridisch secretaresse bij Van der Steenhoven N.V., voornamelijk werkzaam op het gebied van het Onroerend Goedrecht.

Al snel werd me duidelijk dat Cateleine naast het bieden van secretariële ondersteuning veel meer in haar mars heeft! Ze zet zich graag extra in op het gebied van PR en acquisitie, weet alles van social media en neemt met enthousiasme deel in verschillende commissies.

Cateleine is one of a kind! Ze heeft een brede interesse en haar vaardigheden reiken verder dan is te benoemen binnen 1 vakgebied. Ik denk aan haar social media skills, haar fotografie skills, opleiden/instrueren en enthousiasmeren. Cateleine is creatief en inventief en goed in bouwen en opzetten!!"

"Do what you love & love what you do"